Pulpe De Vie OH MY GOLD on kauneusöljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille! Tehokosteuttava kauneusöljy sisältää 100% luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita, jotka hemmottelevat ihoa ja hiuksia.

PULP6765
Pulpe De Vie
Kuvaus

Pulpe De Vie OH MY GOLD on kauneusöljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille! Tehokosteuttava kauneusöljy sisältää 100% luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita, jotka hemmottelevat ihoa ja hiuksia. Tuote sisältää kosteuttavaa oliivia ja viikunakaktusta, jotka ravitsevat ja kosteuttavat kasvojen ihoa, pehmentävät vartalon ihoa ja hoitavat hiusten latvoja. Sopii erityisesti normaalille ja kuivalle kasvojen- ja vartalon iholle sekä kuiville hiuksille. Vegaaninen. Sertifikaatit: Ecocert ja Cosmos.

Tuotetiedot
Pulpe De Vie
PULP6765

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
COSMOS ORGANIC
Cosmebio
Cruelty Free
ECOCERT
Ihotyyppi
Kuiva iho
Normaali iho
Ainesosat

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE , HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) HYBRID OIL* , COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL* , OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL* , PARFUM (FRAGRANCE) , SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL* , HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL* , TOCOPHEROL , OPUNTIA FICUS-INDICA FRUIT EXTRACT* . *Ingrédients issus de l’agriculture biologique. / Ingredients from organic farming

Arvostelut