Ihohuokoisia supistava kasvovoide viinirypäleuutteella.

52015032F
Frudia
Kuvaus

Frudia Green Grape Pore Control Cream -voiteessa on runsaasti tanniinia sisältävää vihreän rypäleen uutetta (81%). Se supistaa ihohuokosia ja saa ihon tuntumaan sileältä ja pehmeältä. Voide häivyttää ihohuokosia ja ihon epätasaisuutta ja poistaa liiallista talia sekä supistaa laajentuneet huokoset tehokkaasti. Pantenoli rauhoittaa ärtyneen ihon, ja rypälesiemenöljyä ja greippiöljyä sisältävä yhdiste auttaa pitämään ihon kirkkaana ja puhtaana. Vihreää rypälettä sisältävä kevyen kuohkea voide on ihoärsytystestattu, joten se sopii myös herkälle iholle.

Tuotetiedot
Frudia
52015032F
Käyttöohje

Voidetta levitetään ihonhoidon viimeisessä vaiheessa kasvoihin, kunnes se on imeytynyt kokonaan. Voide muodostaa suojaavan kosteuttavan kerroksen ihon pintaan.

Ainesosat

Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Methylpropanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Water, Hydroxyethyl Urea, Sodium Carbomer, Betaine, Dimethicone, Panthenol, Phenoxyethanol, Octyldodeceth-16, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Polyquaternium-51, Disodium EDTA, Coco-Caprylate/Caprate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, CI 15985, CI 19140, CI 42090, Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil, Tocopherol

Arvostelut