Huom! Päiväys 11/21.

Missha Super Aqua Cell Renew Snail on kosteuttava ja sulava hydrogeelinaamio, jossa on etananlimauutetta. Se rauhoittaa ihoa ja auttaa estämään ihovaurioita.

E2156
Missha
Kuvaus

Huom! Päiväys 11/21.

Missha Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask on kosteuttava ja sulava hydrogeelinaamio, jossa on etananlimauutetta. Se rauhoittaa ihoa ja auttaa estämään ihovaurioita.

 

Ihovaurioiden torjuminen & kosteutus:

Etananlimauute ja apinanleipäpuun uute aktivoivat ihon kosteustasoa ja torjuvat kuivuutta.

 

Rauhoittaminen:

Geelinaamio tarjoaa uuden ratkaisun ulkoisten haittatekijöiden herkistämän ihon kauneudenhoitoon rauhoittamalla ja tervehdyttämällä ihoa.

 

Erittäin hyvin kiinnittyvä & nopea ja helppo käyttää.

Tuotetiedot
Missha
E2156
Käyttöohje

Käyttö: 1. Avattuasi pakkauksen, poista kalvo kankaan molemmilta puolilta.

2. Levitä tasaisesti silmien yläpuolella ja huulten alapuolella olevalle iholle.

3. Anna vaikuttaa 20–40 minuuttia ja poista naamio. Taputtele ihoa kevyesti, jotta ylimääräinen uute imeytyy kokonaan.

Ainesosat

Water, Glycerin, Snail Slime Extract, Ceratonia Siliqua Gum, Carrageenan, Hydrolyzed Baobab Tree Extract, Lactobacillus Ferment, Scutellaria Baicalensis Extract, Green Tea Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Houttuynia Cordata Extract, Citrus Junos Fruit Extract, Castor Seed Oil, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Dipotassium Glycyrrhizate, Portulaca Oleracea Extract, Methyl Paraben, Centella Asiatica Extract, Chamomile Flower/Leaf Extract, Disodium EDTA, Potassium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Phenoxy Ethanol, Propyl Paraben, Perfume

Arvostelut