Syväpuhdistava puhdistusvaahto poistaa lian ja epäpuhtaudet kasvojen iholta.

B-FW02PO
Beausta
Kuvaus

Beausta Fresh Whipping Foam Cleanser on kermainen puhdistusvaahto, joka irrottaa meikin, lian ja epäpuhtaudet ihohuokosista. Pieneen tilaan mahtuva pussipakkaus kulkee helposti mukana myös taskussa tai toiletlaukussa. Fresh Whipping Foam Cleanser sopii erityisen hyvin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, sillä se auttaa syväpuhdistamaan ihohuokosia. Puhdistusvaahdon hyaluronihappo kosteuttaa ja antisoksidanttinen serisiini (silkkiproteiini) vahvistaa ihon suojakerrosta.

Kasvojenpuhdistusaine on pussista puristettaessa kiiltävän tahmeaa. Pieni määrä riittää, kun vaahdotat puhdistusainetta hieman kostutettujen käsien välissä ennen kasvoille lisäämistä. Vaahdotettuna puhdistusaine on myös iholle hellävaraisempi ja tehokkaampi. Pienet kuplat tunkeutuvat ihohuokosiin auttaen poistamaan niistä lian ja kuolleen ihosolukon.

Beaustan tuotteet on pakattu säästeliäästi ekologisempiin pussipakkauksiin. Tuotteet ovat uudelleensuljettavia ja ne mahtuvat pieneen tilaan. Kun pussi on melkein tyhjä, voit repäistä sen vielä kulmasta auki. Saat käytettyä tuotteen kokonaan, eikä mitään mene hukkaan.

Tuotetiedot
Beausta
B-FW02PO

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Purista pieni määrä puhdistusainetta pussipakkauksesta ja vaahdota hieromalla kostutettuja käsiä yhteen. Hiero kasvoille pyörivin liikkein ja huuhtele iho puhtaaksi runsaalla vedellä.

Jos teet kaksoispuhdistuksen, pese kasvot ensin puhdistusöljyllä ja sen jälkeen tällä puhdistusvaahdolla.

Ainesosat

Water, Glycerin, Myristic Acid, Palmitic Acid, Lauric Acid, Potassium Hydroxide, Stearic Acid, PEG-8, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Alcohol Denat., Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Polyquaternium-7, PEG-14M, Sodium Benzoate, Fragrance, Potassium Sorbate, Capric Acid, Hexadecene, Tetradecene, Disodium EDTA, Sodium Sulfate, Allantoin, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Sericin

Arvostelut