Natura Siberica Shaving Gift Set For Men -pakkaus sisältää 2-in-1 -parranajosaven, jota voi käyttää myös puhdistavana naamiona, sekä rauhoittavan after shave -voiteen.

1460E
Natura Siberica
14,90 €
11,18 € Säästä 25%
Sisältää alv:n
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Kuvaus

Natura Siberica Shaving Gift Set For Men -lahjapakkaus sisältää 2-in-1 -parranajosaven & puhdistavan naamion ja rauhoittavan after shave -voiteen. Täydellinen lahja, josta on iloa pitkäksi aikaa!

The Mammoth 2-in-1 -parranajosavi ja puhdistava naamio:

Monikäyttöinen tuote, jolla on useita käyttötarkoituksia. Käytä tuotetta ennen parranajoa puhdistavana naamiona, tai hoitamaan ja rauhoittamaan ihoa parranajon aikana. Parranajosavi takaa sujuvan ja helpon parranajon ja auttaa terää liukumaan iholla sulavasti. Samalla tuote rauhoittaa ihoa parranajon aikana. Sisältää puhdistavaa ja kirkastavaa valkoista savea, vahvistavaa Siperian seetripuun öljyä ja uudistavaa lapalumijäkälää. Ecocert-sertifioitu tuote.

Yak & Yeti - viilentävä ja rauhoittava after shave -geeli:

Nopeasti imeytyvä after shave -geeli, joka pehmentää ja hoitaa ihoa parranajon jälkeen.  Tuote pohjautuu ravinteikkaaseen jakkihärän maitoon, joka sisältää lehmänmaitoa enemmän proteiineja ja vitamiineja. Sitä käytetään useissa Aasian maissa superfoodien tapaan.  Minttu kirkastaa ja virkistää ihoa, samalla kuin mulperimarjauute parantaa näkyvästi ihon sävyä. B5-, A- ja E -vitamiinit rauhoittavat ihoa ja estävät ihoärsytystä paranajon jälkeen. Iho tuntuu ja näyttää pehmeältä, kosteutetulta ja raikkaalta.

Tuotetiedot
Natura Siberica
1460E
Arvostelut

Voisit tykätä myös