Ecotools Interchangeables on muunneltavissa olevien meikkisiveltimien kokoelma, joka on suunniteltu luontoa kunnioittaen. Yhteen meikkisivellinvarteen sopii monta erilaista sivellinpäätä, joiden liittäminen ja vaihtaminen varteen sujuu helposti ja nopeasti napsauttamalla. 7-osainen Daily Essentials Total Face Kit on vaihtopääsivellinsetti koko kasvojen meikkiin.

3128MWPO
Ecotools
19,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Ecotools Daily Essentials Total Face Kit -vaihtopääsivellinsetissä on uudelleenkäytettävässä metallirasiassa kaksi erikokoista vartta ja viisi niihin sopivaa sivellinpäätä, joilla luot näppärästi koko meikin. Ecotools Interchangeables on muunneltavissa olevien meikkisiveltimien kokoelma, joka on suunniteltu luontoa kunnioittaen, luoden kauneudenhoitoa vähemmällä jätteellä. Yhteen meikkisivellinvarteen sopii monta erilaista sivellinpäätä, joiden liittäminen ja vaihtaminen varteen sujuu helposti ja nopeasti napsauttamalla.

Setti sisältää:

• Vihreä sivellinvarsi meikkipohjalle sopiville vaihtosivellinpäille. Käytä yhdessä viistopäisen ja suuren buffer-sivellinpään kanssa.

•  Sininen sivellinvarsi pienemmille vaihtosivellinpäille. Varteen sopivat viistosti muotoiltu luomiväri- ja peitevoidesivellinpäät sekä pyöreä kierreharja.

•  Base Buffer -vaihtopää sopii meikkivoiteiden ja -puutereiden levitykseen ja saumattomaan häivytykseen.

•  Angled Brush -viistopäinen vaihtopää on täydellinen monitoimisivellin poskipunalle, puuterille, aurinkopuuterille, korostuspuutereille koko kasvoille.

•  Angled Crease -viistopäinen luomivärisivellinpää levittää luomivärin kauniisti samalla häivyttäen, jolloin lopputulos on aina kauniin pehmeä.

•  Airbrush Concealer - Peitevoidesivellinpää tummien silmänalusten ja ihon pienten virheiden peittämiseen

•  Spoolie -vaihtopää, joka laittaa kulmat ja ripset ojennukseen. Ripsi- ja kulmakarvaharja.

•  Metallinen sivellinrasia siveltimien säilytykseen.

Tuotetiedot
Ecotools
3128MWPO

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ainesosat

Ecotools-sarjan tuotteissa käytetään ekologisia valmistusmateriaaleja kuten kierrätetty alumiini, nopeasti uusiutuva bambu ja kierrätysmuovi.

Arvostelut
Taru 2020-09-18

Kätevä!

Päiden vaihto onnistuu yllättävän näppärästi ja ne pysyvät tukevasti varressa. Tosi kätevä ottaa mukaan kun vievät niin vähän tilaa!

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.