Valovoimainen ja hohtava korostuspuuteri, joka tuo meikkiin säihkettä ja draamaa. Korostuspuuterin tasaisesti iholle levittyvä koostumus heijastaa valoa ja korostaa kasvojen korkeimpia kohtia kauniisti.

2512OF
Ofra Cosmetics
Kuvaus

OFRA Cosmetics Covent Garden Highlighter on valovoimainen ja hohtava korostuspuuteri. Kalifornian auringosta inspiraationsa saanut korostuspuuteri tuo meikkiin säihkettä ja draamaa. Korostuspuuterin tasaisesti iholle levittyvä koostumus heijastaa valoa ja korostaa kasvojen korkeimpia kohtia kauniisti. Lopputulos on iholla lähes voidemainen! Korostusvärissä on kaunis samppanjan/vaaleanpunaisen sävy ja se tulee nostamaan poskipääsi taivaisiin! Kehitetty yhteistyössä säkenöivän laulajan & vaikuttajan, brittiläisen Talia Marin kanssa. OFRAn korostusvärit tuovat hehkulle kokonaan uuden merkityksen - tämä on heidän liquid to baked -tekniikkansa tulosta. Koostumukseen kuuluvien helmiäisten valovoima tarjoaa lyömättömän pigment payoffin ja showstopping-hehkun.

Tuotetiedot
Ofra Cosmetics
2512OF

Tietolomake

Väriperhe
Metallinen
Käyttöohje

Levitä highlighter-siveltimen avulla kasvojen korkeimpiin kohtiin korostaaksesi kasvojenpiirteitäsi ja saadaksesi ihollesi hehkua.

Ainesosat

Mica, Zinc Stearate, Boron Nitride, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Magnesium Aluminum Silicate, Silica, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Ethylene/ Acrylic Acid Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. May Contain: Bismuth Oxychloride, Titanium Dioxide (CI77891), Iron Oxides (CI77491, CI77492, CI77499), Aluminum Powder(CI77000).

Arvostelut