Kasvojen ihoa kirkastava ja suojaava antioksidanttiseerumi sisältää 19% puhdasta C-vitamiinia.

MZ-FS29
Mizon
Kuvaus

Mizon Real Vitamin C Ampoule on voimakas antioksidanttiseerumi, joka neutralisoi vapaita radikaaleja ja ylläpitää ihon nuorekkuutta. Antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta C-vitamiini on mukana ihon luonnollisessa uudistumisprosessissa, mikä auttaa kehoasi korjaamaan vaurioituneet ihosolut.

Ihon kosteutettuna ja kauniin hehkuvana pitävä Real Vitamin C Ampoule ehkäisee tehokkaasti ihon pigmenttimuutoksia ja juonteita. C-vitamiini yhdistettynä seerumin sisältämän arbutiinin kanssa tekee siitä erittäin tehokkaan häivyttämään tummentumia ja ikääntymisen merkkejä. Real Vitamin C Ampoule parantaa yleisesti ihon kirkkautta ja sävyä tehden siitä nuorekkaamman näköisen.

Tuotetiedot
Mizon
MZ-FS29
Käyttöohje

Lisää muutama tippa seerumia kasvoille kasvoveden jälkeen. Anna imeytyä ja lisää lopuksi muut haluamasi ihonhoitotuotteet.

Säilytä Real Vitamin C Ampoule turvassa suoralta auringonvalolta ja mieluiten jääkaapissa parhaimman säilyvyyden takaamiseksi. Koska C-vitamiini on vahva antioksidantti, saattaa se tuntua lämpimältä tai aavistuksen kutittavalta kasvojen iholla.

Käytä 3 kuukauden sisällä avaamisesta.

Ainesosat

Propanediol, Propylene Carbonate, Ascorbic Acid (19%), 2,3-Butanediol, Dimethyl Isosorbide, Arbutin, Orange Peel Oil, Limonene, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Adenosine

Arvostelut