Huom! Päiväys 11/22

Mizonin matalan pH:n (5,5) hajusteeton kasvojenpuhdistusaine sisältää antibakteerista ja antioksidanttipitoista kameleonttilehteä. Ylläpitää ihon tasapainoa ja pehmeyttä.

MZ-FW05PO
Mizon
Kuvaus

Huom! Päiväys 11/22

Mizon Pore Fresh Mild Acid Gel Cleanser on hellävarainen ja geelimäinen puhdistusaine, jonka matala pH (5,5) auttaa ylläpitämään ihon omaa suojakerrosta. Meikin ja lian ihohuokosista poistava kasvojenpuhdistusaine pitää yllä ihon kosteustasapainoa ja jättää kasvot ihanan pehmeän tuntuiseksi.

Mizon Pore Fresh Mild Acid Gel Cleanser sisältää kameleonttilehden uutetta, joka rauhoittaa ja suojaa ihoa. Geelimäisen koostumuksen seassa on myös pieniä kameleonttilehden paloja. Antibakteerinen ja ihotulehduksia hillitsevä kameleonttilehti sisältää antioksidantteja, jotka auttavat vahvistamaan herkän ihon suojakerrosta.

Hajusteeton, hellävarainen ja riittoisa puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille. Tuotetta suositellaan tätä etenkin herkkäihoisille, epäpuhtaalle ja sekaiholle.

Tuotetiedot
Mizon
MZ-FW05PO
Käyttöohje

Vaahdota puhdistusgeeliä hieman kostutettujen käsien välissä ja hiero kasvoille pyörivin liikkein. Huuhtele iho puhtaaksi runsaalla vedellä.

Ainesosat

Water, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Potassium Cocoyl Glycinate, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Potassium Cocoate, Alcohol, Potassium Benzoate, Citric Acid, Rosmariunus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Houttuynia Cordate Powder, Disodium EDTA, Hexylene Glycol

Arvostelut