Eksklusiiviset invisibobble x Swim With Mi -hiusdonitsit on valmistettu uimapukumateriaalista, ja kokoelman kuosit on otettu Swim With Mi -vaatemallistosta.  Materiaalinsa ansiosta hiusdonitsit kestävät vettä ja ne kuivuvat nopeasti, joten voit huoletta sitoa niillä hiuksesi myös esimerkiksi uimaan menon tai vesiaktiviteettien ajaksi. Pakkaus sisältää yhden upean hiuslenkin.

IB-SP-HP10009
invisibobble
9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Swim With Mi on ylellinen italialainen vaatemerkki, jonka käsintehdyissä uimapuvuissa ja rantavaatteissa yhdistyvät upealla tavalla modernius ja rentous. Eksklusiiviset invisibobble x Swim With Mi -hiusdonitsit on valmistettu uimapukumateriaalista, ja kokoelman kuosit on otettu Swim With Mi -vaatemallistosta.  Materiaalinsa ansiosta hiusdonitsit kestävät vettä ja ne kuivuvat nopeasti, joten voit huoletta sitoa niillä hiuksesi myös esimerkiksi uimaan menon tai vesiaktiviteettien ajaksi.

Hiusdonitsin sisällä on invisibobble ORIGINAL-hiuslenkki, joten sillä on samat hellävaraiset ominaisuudet, kuin muillakin invisibobbleilla. Spiraalimaisen muotonsa ansiosta SPRUNCHIE tuntuu mukavalta ja se on helppo irrottaa hiuksista. Invisibobble sopii kaikille hiustyypeille! Ne ovat myös hygieenisiä ja helppoja irrottaa hiuksista.

Tuotetiedot
invisibobble
IB-SP-HP10009
Arvostelut