Kosteana käytettävä beautyblender tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. Tällä vallankumouksellisella meikkisienellä levität täydellisesti nestemäiset, voidemaiset ja puuteriset meikkituotteet.  .

5301
beautyblender
19,90 €
14,93 € Säästä 25%
Sisältää alv:n
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Kuvaus

Kosteana käytettävä beautyblender tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. Tällä vallankumouksellisella meikkisienellä levität täydellisesti nestemäiset, voidemaiset ja puuteriset meikkituotteet.  Uniikki muotoilu ja patentoitu ylellinen materiaali häivyttävät meikkipohjan ja puuterit tasaisen kauniisti ihoon ilman rajoja.  beautyblender häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja pehmeäksi, lähes meikittömän näköiseksi. Lateksiton. Hajusteeton.

Tuotetiedot
beautyblender
5301
Käyttöohje

Kostuta meikkisieni, puristele ylimäärinen vesi pois ja kuivaa sieni kevyesti pyyhkeellä. Taputtele tuote iholle iholle. Pese beautyblender hellävaraisesti jokaisen käytön jälkeen ja anna kuivua ilmavasti. Voit käyttää beautyblenderin tuotepakettia kuivausjalustana. Puhdistamiseen suositellaan blendercleanser-puhdistusainetta.

Arvostelut