Kosteana käytettävä beautyblender -meikkisieni tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. Tällä vallankumouksellisella meikkisienellä levität täydellisesti nestemäiset, voidemaiset ja puuteriset meikkituotteet. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

5301N
beautyblender
20,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Kosteana käytettävä beautyblender -meikkisieni tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. Tällä vallankumouksellisella meikkisienellä levität täydellisesti nestemäiset, voidemaiset ja puuteriset meikkituotteet.  Uniikki muotoilu ja patentoitu ylellinen materiaali häivyttävät meikkipohjan ja puuterit tasaisen kauniisti ihoon ilman rajoja. Beautyblender häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja pehmeäksi, lähes meikittömän näköiseksi. Lateksiton. Hajusteeton.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
beautyblender
5301N

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje

Kostuta meikkisieni, puristele ylimäärinen vesi pois ja kuivaa sieni kevyesti pyyhkeellä. Taputtele tuote iholle iholle. Pese beautyblender hellävaraisesti jokaisen käytön jälkeen ja anna kuivua ilmavasti. Voit käyttää beautyblenderin tuotepakettia kuivausjalustana. Puhdistamiseen suositellaan blendercleanser-puhdistusainetta.

Arvostelut
Anniina 2022-03-01

Paras meikkisieni!

Olen jo vuosia käyttänyt beatyblenderiä meikkivoiteen ja muiden voidemaisten meikkien levittämiseen. En vaihtaisi pois! Saa meikin levittymään paremmin kuin mikään muu meikkisieni tai -suti. Kestää pitkään käytössä, joten hinta-laatu-suhde on todella hyvä:)