Yin Your Skin Sileä Silky Facial Oil on vaikutuksiltaan rikas, holistinen ja huumaavan aromaterapeuttinen kasvoöljy, joka silittää sekä ihoa että sielua. Se parantaa ihon kosteuspitoisuutta ehkäisten kosteuden haihtumista ja vahvistaa ihon suojamuuria. Öljy sisältää omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja, E-vitamiinia sekä mineraaleja, jotka silottavat, uudistavat ja rauhoittavat kuivaa, karheaa ja ryppyistä ihoa sekä ehkäisevät ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä.

H09578
Kuvaus

Yin Your Skin Sileä Silky Facial Oil on vaikutuksiltaan rikas, holistinen ja huumaavan aromaterapeuttinen kasvoöljy, joka silittää sekä ihoa että sielua. Hienostunut, tuoksultaan aavistuksen parfyymimainen ja väriltään jadenvihreä öljy koostuu kasviöljyjen aatelista: chian-,viinirypäleen-, unikon- ja puolukansiemenöljystä. Sileän aistikkaat eteeriset öljyt puolestaan tulevat kurjenpolvesta, italianolkikukasta ja marokkolaisesta kamomillasta.

Sileä-kasvoöljy silottaa, uudistaa ja rauhoittaa ihoa. Se parantaa ihon kosteuspitoisuutta ehkäisten kosteuden haihtumista ja vahvistaa ihon suojamuuria. Öljy sisältää omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja, E-vitamiinia sekä mineraaleja, jotka silottavat, uudistavat ja rauhoittavat kuivaa, karheaa ja ryppyistä ihoa sekä ehkäisevät ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä. Öljyn jadenvihreä väri on peräisin marokkolaisen kamomillan eli blue tansyn sisältämästä atsuleenista, joka tunnetaan rauhoittavista ja punoitusta vähentävistä ominaisuuksista ja indigonsinisestä väristä. Eteeristen öljyjen luoma aromaterapeuttinen tuoksusekoitus tasapainottaa, kohottaa mielialaa ja lisää elinvoimaa.

Yin Your Skin Sileä on kehitetty ihanteelliseksi kasvoöljyksi kosmeettiseen gua shaan. Sen täyteläinen, mutta silti ohut koostumus levittyy kasvoille kuin nestemäinen silkki, mutta se ei imeydy liian nopeasti. Ravitseva öljy maksimoi hoitotulokset ja luo gua shaan ihanteellisen hoitotuntuman, jossa on nautinnollista viipyillä. Yhdessä kosmeettisen gua shan kanssa Sileän holistiset ja elinvoimauttavat vaikutukset kulkeutuvat syvälle ihosta ytimeen. Jännitykset kasvoissa ja mielessä antavat periksi, huolet ja stressi silottuvat otsalta. Iho kirkastuu ja seestyy. Aromaterapeuttisten vaikutusten myötä myös tunteet ja olo siliävät, kuin tyyneksi ja aavaksi vedenpinnaksi.

Sileä-öljy on kehitetty ja valmistettu Suomessa, ja se on osa Katja Kokon luomaa YIN YOUR SKIN®-tuoteperhettä. Jokainen tuotteen raaka-aine on taidolla ja kestävin periaattein valikoitu. Sileä sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö:

Levitä öljyä aamuin illoin hoitonesteellä kosteutetulle iholle, kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Tuotetiedot
H09578

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Ainesosat
Salvia Hispanica Seed Oil*, Vitis Vinifera Seed Oil*, Papaver Orientale Seed Oil, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil**, Pelargonium Graveolens Flower Extract*, Helichrysum Italicum Flower Oil*, Tanacetum Annuum Flower Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Linalool***, Geraniol***, Citronellol***, Limonene*** *Luomusertifioitu **Villisti kasvanut ***Luonnollisista eteerisistä öljyistä
Arvostelut