Whamisa Toner Refresh on kasvovesi kaikille ihotyypeille. Se on valmistettu 97,96% luomuainesosista. Tuote sisältää elvyttäviä ja tasapainottavia lootuksenkukka- ja sitrusuutteita. Luomualkoholi raikastaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Ihonhoidollisten vaikutusten maksimoimiseksi vesi on korvattu aloe-uutteella ja Whamisan oma fermentointimenetelmä tehostaa kasviuutteiden ravitsevia vaikutuksia. Whamisalla on BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

903129
WHAMISA
53,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Whamisa Toner Refresh on kasvovesi kaikille ihotyypeille. Se on valmistettu 97,96% luomuainesosista. Tuote sisältää elvyttäviä ja tasapainottavia lootuksenkukka- ja sitrusuutteita. Luomualkoholi raikastaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Ihonhoidollisten vaikutusten maksimoimiseksi vesi on korvattu aloe-uutteella ja Whamisan oma fermentointimenetelmä tehostaa kasviuutteiden ravitsevia vaikutuksia.

Whamisa Skincare -sarjan tuotteet ovat korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Fermentointi mahdollistaa raaka-aineiden maksimaalisen ravintoainepitoisuuden ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon. Tuotteissa onkin hyödynnetty viimeisimpiä kosmetiikan innovaatioita ja trendejä, jonka avulla on saatu aikaan kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. 

Whamisalla on BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Tuotetiedot
WHAMISA
903129

Tietolomake

Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
BDIH
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Taputtele kasvovettä kevyesti iholle puhdistuksen jälkeen aamuin ja illoin.
Ainesosat
*Aloe Barbadensis Leaf Extract, *Citrus Junos Fruit Extract, *Centella Asiatica Extract, *Glycerin, Hyaluronic Acid, Betaine, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Gluconolactone, *Lactobacillus/Citrus Junos Fruit Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Nelumbo Nucifera Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate, Capsicum Annuum Fruit Extract, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, **Sorbitan Oleate, Xanthan Gum, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Junos Peel Oil *Certified Organically Grown **Natural Origin ***Naturally derived extract in Preservative function/Bergamot Oil Bergaptene Free
Arvostelut