WHAMISA Organic Seeds Shampoo Oily Scalp  -luonnollinen fermentoitu luomushampoo sisältää 27 huolellisesti valittua luonnollista raaka-ainetta hiusten ja hiuspohjan ylläpitoon. Aktiivi-aineina muun muassa hilseilyä hillitsevää piparminttuöljyä ja mentolia sekä ravitsevaa mungpapu-uutetta.
NAW0026
WHAMISA
Kuvaus

WHAMISA Organic Seeds Shampoo Oily Scalp  -sulfaatiton fermentoitu luomushampoo sisältää 27 huolellisesti valittua luonnollista raaka-ainetta hiusten ja hiuspohjan ylläpitoon. Omenauute, piparminttuöljy ja mentoli ehkäisevät hilseen syntymistä ja liiallista rasvantuotantoa. Ohra edistää hiusten tervettä kasvua ja mungpapu-uute vahvistaa hiuksia. Riisi- ja kaurafermentaatit rauhoittavat hiuspohjaa ja korjaavat hiuksia. Hellävaraisen mutta tehokkaan shampoon pH on 4,5, mikä auttaa hiuspohjaa pysymään terveenä yhdessä japanin sypressin, rosmariinin ja piparmintun eteeristen öljyjen kanssa. Sopii kaikille hiustyypeille, erityisesti rasvoittuvalle hiuspohjalle.

Whamisa Skincare -sarjan tuotteet ovat korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Fermentointi mahdollistaa raaka-aineiden maksimaalisen ravintoainepitoisuuden ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon. Tuotteissa onkin hyödynnetty viimeisimpiä kosmetiikan innovaatioita ja trendejä, jonka avulla on saatu aikaan kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. Whamisalla on BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti. 

Tuotetiedot
WHAMISA
NAW0026

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
BDIH
EWG
Hiustyyppi
Rasvoittuvat hiukset
Arvostelut