Whamisa Toner Deep Rich 155ml

WHAMISA Toner Deep Rich on kosteuttava ja ravitseva kasvojen ihonhoitovesi kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Kerrosta kasvovettä iholle  7 kertaa Korealaisen "7 Skin Method" ihonhoitometodin mukaisesti. Voidaan käyttää myös perinteisen kasvoveden tavoin. Lisää kasvoille käsin painelemalla, jolloin tuote imeytyy ihoon tehokkaammin ja saat kaiken hyödyn irti kasvovedestäsi!

903065
WHAMISA
Kuvaus

Whamisa Toner Deep Rich on syväkosteuttava kasvovesi kaikille ihotyypeille. Valmistettu 97,4% luomuraaka-aineista. Kasvoveden sisältämät arganöljy ja voikukkauute kosteuttavat ja ravitsevat ihoa syvältä. Aloe barbadensistä käytetään veden asemasta ihonhoidollisten ominaisuuksien maksimoimiseksi. Whamisa fermentoi raaka-aineet omalla erikoismenetelmällään, joka parantaa tuotteiden luonnollista kykyä ravita ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sisältää luomualkoholia, joka raikastaa ihoa, supistaa huokosia ja irrottaa kuolleita sarveissoluja hellävaraisesti. Tuote sopii kaikille ihotyypeille päivittäiseen ihonhoitoon ja kosteuttamiseen. 

Whamisa Skincare -sarjan tuotteet ovat korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Fermentointi mahdollistaa raaka-aineiden maksimaalisen ravintoainepitoisuuden ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon. Tuotteissa onkin hyödynnetty viimeisimpiä kosmetiikan innovaatioita ja trendejä, jonka avulla on saatu aikaan kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. Whamisalla on BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti. 

Käyttö:

Käytä puhdistuksen jälkeen. Annostele kädelle ja painele hellävaraisesti iholle. Käytä päivittäin, aamuin illoin.Vinkki: Kerrosta iholle seitsämän kertaa korealaisen ”7Skin Method” ihonhoitorutiinin mukaisesti maksimoidaksesi ihon kosteuden.

Vinkki! Kerrosta kasvovettä iholle  7 kertaa Korealaisen "7 Skin Method" ihonhoitometodin mukaisesti. Voidaan käyttää myös perinteisen kasvoveden tavoin. Lisää kasvoille käsin painelemalla, jolloin tuote imeytyy ihoon tehokkaammin ja saat kaiken hyödyn irti kasvovedestäsi!

Tuotetiedot
WHAMISA
903065

Tietolomake

Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
ECOCERT
Arvostelut