Tämä heleyttävä nestemäinen Vita Liberata Blur Luminosity Highlighter Gold tuo ihollesi välittömästi ruusuista hehkua ja raikkautta, samalla hoitaen ja kosteuttaen ihoa. Käytä tuotetta kasvoilla korostamaan poskipäitä, silmäluomia ja kulmaluuta, tai vartalon iholla esimerkiksi käsivärsille, säärille, dekolteelle ja olkapäille.

WR940
Vita Liberata
Kuvaus

Tämä heleyttävä nestemäinen Vita Liberata Blur Luminosity Highlighter Gold tuo ihollesi välittömästi ruusuista hehkua ja raikkautta, samalla hoitaen ja kosteuttaen ihoa. Käytä tuotetta kasvoilla korostamaan poskipäitä, silmäluomia ja kulmaluuta, tai vartalon iholla esimerkiksi käsivärsille, säärille, dekolteelle ja olkapäille. Voidaan käyttää kasvoilla yksinään tai Vita Liberata Beauty Blur ja Body Blur tuotteiden päällä viimeistelemään kesäisen hehkuvan lookin.

Käyttö:

Levitä pieni määrä tuotetta halutulle ihoalueelle käyttäen apuna sormia tai meikkisivellintä.

Tuotetiedot
Vita Liberata
WR940

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Ainesosat

Tämä heleyttävä nestemäinen highlighter tuo ihollesi välittömästi kullansävyistä hehkua ja lämpöä, samalla hoitaen ja kosteuttaen ihoa. Käytä tuotetta kasvoilla korostamaan poskipäitä, silmäluomia ja kulmaluuta, tai vartalon iholla esimerkiksi käsivärsille, säärille, dekolteelle ja olkapäille. Voidaan käyttää kasvoilla yksinään tai Vita Liberata Beauty Blur ja Body Blur tuotteiden päällä viimeistelemään kesäisen hehkuvan lookin. Käyttöohje: Levitä pieni määrä tuotetta halutulle ihoalueelle käyttäen apuna sormia tai meikkisivellintä.

Arvostelut