Beauty Blur™-teknologia tasoittaa ihon sävyä ja antaa kasvoille raikkaan heleän lopputuloksen. Vita Liberata Beauty Blur heleyttävä kasvovoide sisältää sertifioituja orgaanisia raaka-aineita, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Peittää kevyesti ihon pieniä virheitä ja korostaa ihon luonnollista hehkua.

WR828
Vita Liberata
Kuvaus

Beauty Blur™-teknologia tasoittaa ihon sävyä ja antaa kasvoille raikkaan heleän lopputuloksen. Vita Liberata Beauty Blur heleyttävä kasvovoide sisältää sertifioituja orgaanisia raaka-aineita, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Peittää kevyesti ihon pieniä virheitä ja korostaa ihon luonnollista hehkua. Voidaan käyttää kasvoilla yksinään, meikkivoiteen alla tai sekoitettuna meikkivoiteeseen. Sävy Café Crème antaa kasvojen iholle virheettömän lopputuloksen ja se sopii erityisesti hyvin vaalealle iholle. Levitä tuote kosteusvoiteen päälle pieninä osioina ja häivytä iholle sormin, siveltimellä tai meikkisienellä.

Tuotetiedot
Vita Liberata
WR828

Tietolomake

Ihotyyppi
Normaali iho
Sekaiho
Ainesosat

Beauty Blur™-teknologia tasoittaa ihon sävyä ja antaa kasvoille raikkaan heleän lopputuloksen. Sertifioidut orgaaniset raaka-aineet kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Peittää kevyesti ihon pieniä virheitä ja korostaa ihon luonnollista hehkua. Voidaan käyttää kasvoilla yksinään, meikkivoiteen alla tai sekoitettuna meikkivoiteeseen. Sävy Café Crème antaa kasvojen iholle virheettömän lopputuloksen ja se sopii erityisesti hyvin vaalealle iholle. Levitä tuote kosteusvoiteen päälle pieninä osioina ja häivytä iholle sormin, siveltimellä tai meikkisienellä.

Arvostelut