Beauty Blur™-teknologia tasoittaa ihon sävyä ja antaa kasvoille raikkaan heleän lopputuloksen. Vita Liberata Beauty Blur heleyttävä kasvovoide sisältää sertifioituja orgaanisia raaka-aineita, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Peittää kevyesti ihon pieniä virheitä ja korostaa ihon luonnollista hehkua.

WR824
Vita Liberata
Kuvaus

Beauty Blur™-teknologia tasoittaa ihon sävyä ja antaa kasvoille raikkaan heleän lopputuloksen. Vita Liberata Beauty Blur heleyttävä kasvovoide sisältää sertifioituja orgaanisia raaka-aineita, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Peittää kevyesti ihon pieniä virheitä ja korostaa ihon luonnollista hehkua. Voidaan käyttää kasvoilla yksinään, meikkivoiteen alla tai sekoitettuna meikkivoiteeseen. Sävy Latte antaa kasvojen iholle virheettömän lopputuloksen ja se sopii keskivaaleasta tummalle ihonsävylle. Levitä tuote kosteusvoiteen päälle pieninä osioina ja häivytä iholle sormin, siveltimellä tai meikkisienellä.

Tuotetiedot
Vita Liberata
WR824

Tietolomake

Ihotyyppi
Kuiva iho
Normaali iho
Ainesosat

Beauty Blur™-teknologia tasoittaa ihon sävyä ja antaa kasvoille raikkaan heleän lopputuloksen. Sertifioidut orgaaniset raaka-aineet kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Peittää kevyesti ihon pieniä virheitä ja korostaa ihon luonnollista hehkua. Voidaan käyttää kasvoilla yksinään, meikkivoiteen alla tai sekoitettuna meikkivoiteeseen. Sävy Latte antaa kasvojen iholle virheettömän lopputuloksen ja se sopii keskivaaleasta tummalle ihonsävylle. Levitä tuote kosteusvoiteen päälle pieninä osioina ja häivytä iholle sormin, siveltimellä tai meikkisienellä.

Arvostelut