Haluatko hauskan ja flirttailevan lookin? Bileet käynnistää Pink Haze Face Jewels, joka tuo jokaiseen lookkiin ripauksen säihkettä ja hauskuutta! The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle.

SH1913
Shrine
Kuvaus

Haluatko hauskan ja flirttailevan lookin? Bileet käynnistää Pink Haze Face Jewels, joka tuo jokaiseen lookkiin ripauksen säihkettä ja hauskuutta! Sisältää 4 osaa: kaksi kulmien yläpuolelle ja kaksi silmien alle. Helppo kiinnittää: irrota timantit pakkauksesta ja aseta paikoilleen kasvoille tai vartalolle.

The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle. Voit käyttää timantteja pakkauksen ehdottamalla tavalla tai luovasti yhdistelemällä isommiksi kokonaisuuksi sekä yhdessä glitterin kanssa. Are you ready to shrine!

Tuotetiedot
Shrine
SH1913
Arvostelut