Skull Face Jewels on tämän halloweenin upein katseenvangitsija! The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle.

SH1915
Shrine
Kuvaus

Skull Face Jewels on tämän halloweenin upein katseenvangitsija! Tässä kokonaisuudessa hopeat ja mustat all-in-one timanttiosiot pitävät huolen, että saat toteutettua juhlien upeimman jalokivin koristellun pääkallolookin! Sisältää useamman osan, jolloin timanttien kiinnitys on helpompaa. Helppo kiinnittää: irrota timantit pakkauksesta ja aseta paikoilleen kasvoille tai vartalolle.

The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle. Voit käyttää timantteja pakkauksen ehdottamalla tavalla tai luovasti yhdistelemällä isommiksi kokonaisuuksi sekä yhdessä glitterin kanssa. Are you ready to shrine!

Tuotetiedot
Shrine
SH1915
Arvostelut