Oletko viileistä viilein jääkuningatar, mutta vielä ilman kruunua? Ice Queen Extreme on kruunusi, joka ei jää huomaamatta! The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle.

SH1914
Shrine
Kuvaus

Oletko viileistä viilein jääkuningatar, mutta vielä ilman kruunua? Ice Queen Extreme on kruunusi, joka ei jää huomaamatta! Sisältää 4 osaa: kaksi kulmien yläpuolelle ja kaksi silmien alle. Helppo kiinnittää: irrota timantit pakkauksesta ja aseta paikoilleen kasvoille tai vartalolle.

The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle. Voit käyttää timantteja pakkauksen ehdottamalla tavalla tai luovasti yhdistelemällä isommiksi kokonaisuuksi sekä yhdessä glitterin kanssa. Are you ready to shrine!

Tuotetiedot
Shrine
SH1914
Arvostelut