Shrine Glow in the Dark Face Jewels -kasvokoristeet ovat yksittäisiä timantteja, jotka kiiltävät pimeässä! Kun tahdot olla tanssilattian kuninkaallinen, koristele partylookkisi näillä!

SH20J18
Shrine
9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Shrine Glow in the Dark Face Jewels -kasvokoristeet ovat yksittäisiä timantteja, jotka hohtavat pimeässä! Kun tahdot olla tanssilattian kuninkaallinen, koristele partylookkisi näillä! Helppo kiinnittää: irrota timantit pakkauksesta yksitellen ja aseta paikoilleen kasvoille tai vartalolle.

 The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle. Voit käyttää timantteja pakkauksen ehdottamalla tavalla tai luovasti yhdistelemällä isommiksi kokonaisuuksi sekä yhdessä glitterin kanssa. Are you ready to shrine!

Tuotetiedot
Shrine
SH20J18
Käyttöohje

Irrota kasvokorut varovasti pakkauksesta. Älä vedä liian voimakkaasti. Aseta kuivalle ja puhtaalle iholle haluamaasi kohtaan liimapuoli ihoa vasten. Huom. Öljypohjaiset tuotteet (esim. meikkivoide) huonontavat tarran pysyvyyttä.

Voit käyttää kasvotimatteja niin monta kertaa kuin haluat! Suosittelemme käyttämään iho-, glitter-, tai ripsiliimaa uudelleenkiinnityksessä. Lisää liimaa timanttien ulkoreunoille kiinnittämiseen.

Arvostelut