Red Hair Root Jewel on all-in-one punainen jalokivikoru hiuksille. Lisää tämä koriste mihin tahansa halloween- tai bilelookkiin saadaksesi lisää näyttävyyttä ja  kimallusta! The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle.

SH1924
Shrine
Kuvaus

Red Hair Root Jewel on all-in-one punainen jalokivikoru hiuksille. Lisää tämä koriste mihin tahansa halloween- tai bilelookkiin saadaksesi lisää näyttävyyttä ja  kimallusta! Jos olet rohkea, voit käyttää tätä myös koristeena iholla.  Helppo kiinnittää: irrota timantit pakkauksesta ja aseta paikoilleen hiuksiin tai vartalolle.

The Gypsy Shrine all-in-one-timantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle. Voit käyttää timantteja pakkauksen ehdottamalla tavalla tai luovasti yhdistelemällä isommiksi kokonaisuuksi sekä yhdessä glitterin kanssa. Are you ready to shrine!

Tuotetiedot
Shrine
SH1924
Arvostelut