Stay Wild sopii villikolle, joka ei pelkää erottautua! Tällä kasvotimantilla luot intensiivinen silmälookin, josta ei puutu draamaa! The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle.

TGS-18-05
Shrine
Kuvaus

Stay Wild sopii villikolle, joka ei pelkää erottautua! Tällä kasvotimantilla luot intensiivinen silmälookin, josta ei puutu draamaa! Helppo kiinnittää: irrota timantit pakkauksesta ja aseta paikoilleen kasvoille tai vartalolle. Tuote sisältää neljä osaa, jotka lisätään halutulla tavalla otsalle ja silmien alle.

The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle. Voit käyttää timantteja pakkauksen ehdottamalla tavalla tai luovasti yhdistelemällä isommiksi kokonaisuuksi sekä yhdessä glitterin kanssa. Are you ready to shrine!

Tuotetiedot
Shrine
TGS-18-05
Arvostelut