Moon Child on kuplivan hauska sekoitus pinkkiä ja sateenkaaren sävyjä, jotka vuorottelevat eläväisesti. The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle.

TGS-18-04
Shrine
Kuvaus

Moon Child on kuplivan hauska sekoitus pinkkiä ja sateenkaaren sävyjä, jotka vuorottelevat eläväisesti. Tällä kasvotimanttikorulla sädehdit läpi juhlien ja festareiden! Tuote sisältää neljä osaa, jotka lisätään halutulla tavalla otsalle ja silmien alle.  Helppo kiinnittää: irrota timantit pakkauksesta ja aseta paikoilleen kasvoille tai vartalolle.

The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle. Voit käyttää timantteja pakkauksen ehdottamalla tavalla tai luovasti yhdistelemällä isommiksi kokonaisuuksi sekä yhdessä glitterin kanssa. Are you ready to shrine!

Tuotetiedot
Shrine
TGS-18-04
Arvostelut