Coachella-festareiden taianomaisesta tunnelmasta inspiroituneena syntyi Iridescent Aura, joka on yksi sarjan suosituimpia kasvotimantteja! The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle.

TGS-18-02
Shrine
Kuvaus

Coachella-festareiden taianomaisesta tunnelmasta inspiroituneena syntyi Iridescent Aura, joka on yksi sarjan suosituimpia kasvotimantteja! Tuote sisältää kolme erillistä jalokiviosaa: yksi otsalle ja kaksi silmien alle.  Helppo kiinnittää: irrota timantit pakkauksesta ja aseta paikoilleen kasvoille tai vartalolle.

The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle. Voit käyttää timantteja pakkauksen ehdottamalla tavalla tai luovasti yhdistelemällä isommiksi kokonaisuuksi sekä yhdessä glitterin kanssa. Are you ready to shrine!

Tuotetiedot
Shrine
TGS-18-02
Arvostelut