Kuten olemme Ariana Grandella nähneet, tarvitsemme  Candy Kissin elämäämme, jotta voimme erottautua asenteella! The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Shrine Candy Kiss Face Jewels -timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle.

TGS-17-03
Shrine
Kuvaus

Kuten olemme Ariana Grandella nähneet, tarvitsemme  Candy Kissin elämäämme, jotta voimme erottautua asenteella!  Helppo kiinnittää: irrota timantit pakkauksesta ja aseta paikoilleen kasvoille tai vartalolle. Shrine Candy Kiss Face Jewels -setti sisältää neljä erillistä osaa asetettavaksi haluttuun kohtaan otsalle ja silmien alle.

The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle. Voit käyttää timantteja pakkauksen ehdottamalla tavalla tai luovasti yhdistelemällä isommiksi kokonaisuuksi sekä yhdessä glitterin kanssa. Are you ready to shrine!

Tuotetiedot
Shrine
TGS-17-03
Käyttöohje

Irrota kasvokorut varovasti pakkauksesta. Älä vedä liian voimakkaasti. Aseta kuivalle ja puhtaalle iholle haluamaasi kohtaan liimapuoli ihoa vasten. Huom. Öljypohjaiset tuotteet (esim. meikkivoide) huonontavat tarran pysyvyyttä.

Voit käyttää kasvotimatteja niin monta kertaa kuin haluat! Suosittelemme käyttämään iho-, glitter-, tai ripsiliimaa uudelleenkiinnityksessä. Lisää liimaa timanttien ulkoreunoille kiinnittämiseen.

Arvostelut