Kuten olemme Ariana Grandella nähneet, tarvitsemme  Candy Kissin elämäämme, jotta voimme erottautua asenteella! The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle.

TGS-17-03
Shrine
Kuvaus

Kuten olemme Ariana Grandella nähneet, tarvitsemme  Candy Kissin elämäämme, jotta voimme erottautua asenteella!  Helppo kiinnittää: irrota timantit pakkauksesta ja aseta paikoilleen kasvoille tai vartalolle. Tuote sisältää neljä erillistä osaa asetettavaksi haluttuun kohtaan otsalle ja silmien alle.

The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle. Voit käyttää timantteja pakkauksen ehdottamalla tavalla tai luovasti yhdistelemällä isommiksi kokonaisuuksi sekä yhdessä glitterin kanssa. Are you ready to shrine!

Tuotetiedot
Shrine
TGS-17-03
Arvostelut