Warner Brosin kanssa yhtistyössä tehty Shrine Catwoman Face Jewels -malli on tämän halloweenin go-to supersankarilook! The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle.

TGS-H18-03
Shrine
12,50 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Warner Brosin kanssa yhtistyössä tehty Shrine Catwoman Face Jewels -malli on tämän halloweenin go-to supersankarilook! Kun haluat olla kissamainen hallo-queen, Catwoman Face Jewels -kasvotimanteilla luot näyttävän lookin. Catwoman on kasvotimanttien ja glittertarran yhdistelmä.  Tuote sisältää neljä osaa: kaksi all-in-one-kasvotimanttia kulmien ylle, kaksi glitter + timanttitarraa  silmien alle.

The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle. Voit käyttää timantteja pakkauksen ehdottamalla tavalla tai luovasti yhdistelemällä isommiksi kokonaisuuksi sekä yhdessä glitterin kanssa. Are you ready to shrine!

Tuotetiedot
Shrine
TGS-H18-03
Käyttöohje

Irrota kasvokorut varovasti pakkauksesta. Älä vedä liian voimakkaasti. Aseta kuivalle ja puhtaalle iholle haluamaasi kohtaan liimapuoli ihoa vasten. Huom. Öljypohjaiset tuotteet (esim. meikkivoide) huonontavat tarran pysyvyyttä.

Voit käyttää kasvotimatteja niin monta kertaa kuin haluat! Suosittelemme käyttämään iho-, glitter-, tai ripsiliimaa uudelleenkiinnityksessä. Lisää liimaa timanttien ulkoreunoille kiinnittämiseen.

Arvostelut