Warner Brosin kanssa yhtistyössä tehty Catwoman-malli on tämän halloweenin go-to supersankarilook! The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle.

TGS-H18-03
Shrine
Kuvaus

Warner Brosin kanssa yhtistyössä tehty Catwoman-malli on tämän halloweenin go-to supersankarilook! Kun haluat olla kissamainen hallo-queen, Catwoman Face Jewels -kasvotimanteilla luot näyttävän lookin. Catwoman on kasvotimanttien ja glittertarran yhdistelmä.  Tuote sisältää neljä osaa: kaksi all-in-one-kasvotimanttia kulmien ylle, kaksi glitter + timanttitarraa  silmien alle.

The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle. Voit käyttää timantteja pakkauksen ehdottamalla tavalla tai luovasti yhdistelemällä isommiksi kokonaisuuksi sekä yhdessä glitterin kanssa. Are you ready to shrine!

Tuotetiedot
Shrine
TGS-H18-03
Arvostelut