Kun haluat pientä ekstraa lookkiisi, Sugar Kiss Under Eye Jewels on sopivan maltillinen, silti niin kaunis lisä kaikkiin tyyleihin! The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle.

TGS-18-29
Shrine
Kuvaus

Kun haluat pientä ekstraa lookkiisi, Sugar Kiss Under Eye Jewels on sopivan maltillinen, silti niin kaunis lisä kaikkiin tyyleihin! Helppo kiinnittää: irrota timantit pakkauksesta ja aseta paikoilleen kasvoille tai vartalolle. Tuote sis ältää kaksi erillistä osaa asetettavaksi silmien alle.

The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle. Voit käyttää timantteja pakkauksen ehdottamalla tavalla tai luovasti yhdistelemällä isommiksi kokonaisuuksi sekä yhdessä glitterin kanssa. Are you ready to shrine!

Tuotetiedot
Shrine
TGS-18-29
Arvostelut