Shrine Mix and Match Face Jewels -irtojalokivillä luot juuri sellaisen lookin kuin tahdot. Kokeile hienovaraisen hillittyä tai kokeellisen rohkeaa, sinä päätät! The Gypsy Shrine all-in-one-kasvotimantit ovat häikäisevän kauniita ja helppokäyttöisiä. Timantit on valmiiksi kiinnitetty läpinäkyvään liimapintaiseen pohjaan. Irrota timantit paketista ja aseta kasvoille tai vartalolle.

TGS-MNM-02
Shrine
Kuvaus

Shrine Mix and Match Face Jewels -irtojalokivillä luot juuri sellaisen lookin kuin tahdot. Kokeile hienovaraisen hillittyä tai kokeellisen rohkeaa, sinä päätät! Pakkaus sisältää 19 kpl erilaisia yksittäisiä koristejalokiviä valmiilla liimapinnalla. Sopii kasvoille ja vartalolle. Uusiokäyttöä varten tarvitset erillisen glitter- tai ripsiliiman.  

Tuotetiedot
Shrine
TGS-MNM-02
Käyttöohje

Irrota kasvokorut varovasti pakkauksesta. Älä vedä liian voimakkaasti. Aseta kuivalle ja puhtaalle iholle haluamaasi kohtaan liimapuoli ihoa vasten. Huom. Öljypohjaiset tuotteet (esim. meikkivoide) huonontavat tarran pysyvyyttä.

Voit käyttää kasvotimatteja niin monta kertaa kuin haluat! Suosittelemme käyttämään iho-, glitter-, tai ripsiliimaa uudelleenkiinnityksessä. Lisää liimaa timanttien ulkoreunoille kiinnittämiseen.

Arvostelut