Salt of the Earth Pure Aura Lavender Vanilla on todella tehokas deodorantti, jonka vaikutus perustuu mineraalisuolojen antibakteerisiin ominaisuuksiin. Luonnonmukainen kristallideodorantti koostuu kaliumalunasta (potassium alum), joka estää hajua muodostavien bakteerien kasvua tukkimatta ihohuokosia.

123456SOELV
Salt of the Earth
9,80 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Salt of the Earth Pure Aura Lavender & Vanilla on todella tehokas deodorantti, jonka vaikutus perustuu mineraalisuolojen antibakteerisiin ominaisuuksiin. Pure Aura Lavender & Vanilla tuoksuu vienosti laventelille ja vaniljalle. 

Luonnonmukainen kristallideodorantti koostuu kaliumalunasta (potassium alum), joka estää hajua muodostavien bakteerien kasvua tukkimatta ihohuokosia. Kaliumalunaa on luonnossa esiintyvä sulfaattimineraali, jota on käytetty vuosisatoja Ayurvedassa sekä perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä.

  • Salt of the Eart Pure Aura Lavender & Vanilla ei jätä valkoisia tahroja vaatteisiin.
  • Deodorantti ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten se sopii myös vegaaneille.
  • Valmistettu eläinkokeettomasti ja testattu ihmisillä.
  • Mineraalideodorantti suihke antaa yhtä tehokkaan suojan, kuin kristallikivideodorantti, mutta helppokäyttöisemmässä muodossa.

Salt of The Earth -deodoranttispray sisältää mineraalisuoloja, puhdistettua vettä, kuusamauutetta sekä aloveraa. Aloevera pehmentää ja kosteuttaa ihoa sekä ehkäisee tulehduksia. Ei sisällä ponnekaasua, CFC-yhdisteitä, lisäaineita, parfyymia tai säilöntäaineita.

Tuotetiedot
Salt of the Earth
123456SOELV
Käyttöohje

Suihkuta suihketta noin 10 senttimetrin etäisyydeltä puhtaisiin kainaloihin tai jalkoihin. Ei sovi ärsyyntyneelle iholle.

Ainesosat

Aqua (water), Potassium Alum, Propanediol, Triethyl Citrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Galactoarabinan, Sodium Bicarbonate, Sclerotium Gum, Sodium Anisate. *Luomu.

Arvostelut
Emma 2022-10-02

Tehokas

Todella tehokas, pitää itsellä hajun hyvin poissa vaikka teen fyysistä työtä. Tämä kyseinen haju myös oma lemppari tuotesarjan muista tuoksuista. Lämmin suositus!

Veera 2022-03-21

Paras luonnondeodorantti!

Todella tehokas deodorantti. Olen aikaisemmin kokeillut tavallisia ruokakaupasta saatavia dödöjä ja sooda pohjaisia dödöjä, mutta ne ärsytti ihoa. Tämä salt of the life ei ärsytä ollenkaan ja haju pysyy poissa! Tämä on kuitenkin deodorantti eikä antiperspirantti joten kuivina kainalot eivät pysy. Tuoksu valikoima on myös kiva, tämä laventeli-vanilja on oma suosikki.
Kaiken kaikkiaan mun luotto dödö, en vaihtais muuhun!