Real Techniques Cashmere Dreams Eye Fantasy on upea silmämeikkisivellinsetti, josta löydät kaiken tarvittavan täydelliseen silmämeikkiin. Siveltimet ovat upean kauniit, äärimmäisen pehmeitä sekä laadukkaat.

4052RT
Real Techniques
Kuvaus

Real Techniques Cashmere Dreams Eye Fantasy on upea silmämeikkisivellinsetti, josta löydät kaiken tarvittavan täydelliseen silmämeikkiin. Siveltimet ovat upean kauniit, äärimmäisen pehmeitä sekä laadukkaat. Saat kashmirin pehmeää sävyä silmämeikkiisi Eye Fantasy- meikkisivellinsettiä käyttämällä. Setti sisältää kuusi monikäyttöistä sivellintä ja kauniin meikkipussin.

024 Brow + Spoolie – Tämän siveltimen avulla kulmakarvat voi värittää tarkasti, ja harjapäällä värin saa häivytettyä luonnolliseksi lopputulokseksi.

019 Angled Concealer Brush - Kirkasta ja häivytä silmänaluset tasaisesti nestemäisellä tai voidemaisella peitevärillä.

022 Pointed Shadow Brush - Levitä ja kerrosta luomiväriä tarkasti.

018 Detailer Brush - Lisää yksityiskohtia meikkiin, kuten korostusväriä silmien sisänurkkiin tai häivytä rajauksia utuiseen lookkiin.

023 Blending Shadow Brush - Voidemaisen tai puuterimaisen luomivärin häivytyssivellin.

016 Angled Liner Brush - Litteä sivellin nestemäiseen tai voidemaiseen rajaukseen.

Cashmere Dreams -siveltimet säväyttävät Instagram-kuvissa ja niiden suunnittelu häikäisee sekä kauneudellaan että laadullaan. Tämä Limited Edition -kokoelma on saanut inspiraationsa eteerisestä sävymaailmasta ja muhkeista tekstuureista. Näihin siveltimiin ei voi olla ihastumatta!

Tuotetiedot
Real Techniques
4052RT

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Arvostelut
Sofia T 2021-02-10

Pehmeät ja kauniit

Tämän kokoelman siveltimet ovat pehmeämpiä kuin koskaan aiemmin! Rakastan miten näillä levittyy meikki sulavasti ja häivytetysti, jolloin ei tarvitse tehdä niin paljoa blendausta. Joskus vain supsuttelen siveltimellä kasvoja, se tuntuu niin ihanalta!

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.

Voisit tykätä myös