Syväpuhdistava siveltimien puhdistusgeeli poistaa tehokkaasti lähes 100 % meikkijäämät siveltimistäsi - näkyvän ja näkymättömän lian sekä mikrobit. Dermatologisesti testattu, hellävarainen koostumus ei sisällä alkoholia tai phtaalaatteja.

1470
Real Techniques
Kuvaus

Pidä siveltimet puhtaana hellävaraisella puhditusgeelillä. Kun puhdistat siveltimet säännöllisesti, siveltimesi pysyvät pidempään paremmassa kunnossa ja meikkaaminen on helpompaa.

Syväpuhdistava siveltimien puhdistusgeeli poistaa tehokkaasti lähes 100 % meikkijäämät siveltimistäsi - näkyvän ja näkymättömän lian sekä mikrobit. Dermatologisesti testattu, hellävarainen koostumus ei sisällä alkoholia tai phtaalaatteja. Sivellinten huuhteleminen pesun jälkeen käy nopeasti ja pesuaine huuhtoutuu hyvin pois.

 

Tuotetiedot
Real Techniques
1470
Käyttöohje

Käytä viikoittain meikkisivellinten ja meikkisienien puhdistamiseen. Purista tippa kämmenelle tai karkealle pinnalle. Lisää lämmintä vettä ja pyöritä sivellintä pesuaineessa. Huuhtele ja toista käsittely tarvittaessa. Varo vahingoittamasta harjasten kiinnitystä. Älä liota siveltimiä. Muotoile sivellin pesun jälkeen ja kuivata vaakatasossa tai ylösalaisin.

Ainesosat

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Propylene Glycol, C12-13 Alkyl Lactate, Fragrance, PEG-150 Distearate, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Tributyl Citrate, Buteth-3, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, BHT, Methylparaben, Propylparaben, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool

Arvostelut