Rauhoita ja tasapainota ihoa hoitavalla kangasnaamiolla, joka on valmistettu luonnonkuiduista. Naamio on kyllästetty sinisen lootuksen, merilevän ja korjaavien aasialaisten kasvien uutteilla, jotka sisältävät tehokkaita antioksidantteja ja mineraaleja, jotka rauhoittavat ja ravitsevat ihoa.

pur519
Purlisse
4,90 €
1,00 € Säästä 3,90 €
Sisältää alv:n
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Kuvaus

Rauhoita ja tasapainota ihoa hoitavalla kangasnaamiolla, joka on valmistettu luonnonkuiduista. Naamio on kyllästetty sinisen lootuksen, merilevän ja korjaavien aasialaisten kasvien uutteilla, jotka sisältävät tehokkaita antioksidantteja ja mineraaleja, jotka rauhoittavat ja ravitsevat ihoa. Sisältää myös ihoa kirkastavaa valkomulperia ja pitkäestoisesti kosteuttavaa tähtianista, jotka yhdessä hoitavat ihoa saaden sen eloisaksi, kauniiksi ja hehkuvaksi. Käytä puhdistetulla iholla ennen kosteusvoidetta. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa.

-Sininen lootus on tunnettu sen tulehdusta vähentävistä hyödyistä, jotka auttavat rauhoittamaan punaisuutta sekä ärsytystä.

-Merilevä on kosteuttava, ihon vanhenemista hidastava ainesosa, ja se vähentää tulehdusta.

-Mulperi kirkastaa ihoa.

-Anis-hedelmä on intensiivisesti kosteuttava.

Tuotetiedot
Purlisse
pur519

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

1. Puhdista kasvot.

                                        

2. Ota naamio pakkauksesta ja taittele se auki.

                           

3. Aseta naamio kasvoille.

                         

4. Rentoudu ja anna naamion vaikuttaa 15-20 minuuttia.

           

5. Poista naamio. Älä huuhtele kasvoja. Hiero ylimääräinen tuote kasvoihin kevyin pyörivin liikkein.

           

6. Käytä 1-2 kertaa viikossa osana kauneusrutiiniasi. Tuloksena terveempi, hehkuvampi ja nuorekkaampi hipiä.

Ainesosat

Water,Glycerin, Butylene Glycol, Laminaria Japonica Extract, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, Allantoin, Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin ,Xanthan Gum, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Morus Alba Bark Extract,1,2-Hexanediol, Propanediol,Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Disodium EDTA, Sodium Polyacrylate, Fragrance

Arvostelut