Energisoivasta greipistä valmistetussa Pulpe De Vie Grapefruit -suihkugeelissä on hellävaraisesti puhdistava luonnollinen koostumus, joka kosteuttaa luonnollista alkuperää olevalla glyseriinillä ja aloe veralla. Sen sitrushedelmäinen tuoksu jättää ihollesi kevyen ja raikkaan tuoksun. Tuote on ORGANIC-sertifioitu sekä 100 % vegaaninen ja cruelty free.

PULP0056
Pulpe De Vie
10,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Energisoivasta greipistä valmistetussa Pulpe De Vie Grapefruit -suihkugeelissä on hellävaraisesti puhdistava luonnollinen koostumus, joka kosteuttaa luonnollista alkuperää olevalla glyseriinillä ja aloe veralla. Sen sitrushedelmäinen tuoksu jättää ihollesi kevyen ja raikkaan tuoksun.

Pulpe de Vie on ruokahävikkiä vastaan taisteleva luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja. Tuotteiden raaka-aineet tulevat pientuottajien hedelmistä ja vihanneksista, jotka eivät kelpaa ulkonäkönsä puolesta myyntiin ja päätyisivät muuten hävikkiin.

Tuote on ORGANIC-sertifioitu sekä 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Pulpe De Vie
PULP0056

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
COSMOS NATURAL
Cruelty Free
ECOCERT
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Polyglyceryl-4 Caprate, Parfum, Sodium Benzoate, Citrus Paradisi Fruit Water, Limonene, Citric Acid, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citral, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Hydroxide
Arvostelut
Ella 2022-09-29

Ihana suihkugeeli!

Edullinen ja hyvältä tuoksuva suihkugeeli. Plussaa sarjan ideologiasta!