Pehmentävää luomupersikkaa sisältävä Pulpe De Vie Peach -suihkugeeli puhdistaa hellävaraisella ja luonnollisella pesupohjalla sekä kosteuttaa luonnollista alkuperää olevalla glyseriinillä ja aloe veralla. Hedelmäinen suihkugeeli jättää ihollesi kevyen ja luonnollisen tuoksun. Tuote on ORGANIC-sertifioitu sekä 100 % vegaaninen ja cruelty free.

PULP0094
Pulpe De Vie
Kuvaus

Pehmentävää luomupersikkaa sisältävä Pulpe De Vie Peach -suihkugeeli puhdistaa hellävaraisella ja luonnollisella pesupohjalla sekä kosteuttaa luonnollista alkuperää olevalla glyseriinillä ja aloe veralla. Hedelmäinen suihkugeeli jättää ihollesi kevyen ja luonnollisen tuoksun.

Pulpe de Vie on ruokahävikkiä vastaan taisteleva luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja. Tuotteiden raaka-aineet tulevat pientuottajien hedelmistä ja vihanneksista, jotka eivät kelpaa ulkonäkönsä puolesta myyntiin ja päätyisivät muuten hävikkiin.

Tuote on ORGANIC-sertifioitu sekä 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Pulpe De Vie
PULP0094

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
COSMOS NATURAL
Cruelty Free
ECOCERT
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Prunus Persica Fruit Water, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Linalool, Limonene, Leuconostoc/Radish Root Ferment Lysate Filtrate, Sodium Hydroxide
Arvostelut