Ennen pesua käytettävä Phyto PHYTOELIXIR hoitoöljy levitetään hiusten pituuksiin ja latvoihin.  Ravitseva, kosteuttava, pehmentävä ja kiiltoa lisäävä hoitoöljy sisältää E-vitamiinia, ravitsevaa keltuaista sekä kamellia- ja karanjaöljyä, jotka yhdessä ravitsevat ja suojaavat hiuskuitua ulkoisilta haitoilta. Hiukset tuntuvat virkistyneiltä ja pehmeiltä, ja ne näyttävät kiiltäviltä ja hyvinvoivilta. 

P0009
Phyto
Kuvaus

Ennen pesua käytettävä Phyto PHYTOELIXIR hoitoöljy levitetään hiusten pituuksiin ja latvoihin.  Ravitseva, kosteuttava, pehmentävä ja kiiltoa lisäävä hoitoöljy sisältää E-vitamiinia, ravitsevaa keltuaista sekä kamellia- ja karanjaöljyä, jotka yhdessä ravitsevat ja suojaavat hiuskuitua ulkoisilta haitoilta. Hiukset tuntuvat virkistyneiltä ja pehmeiltä, ja ne näyttävät kiiltäviltä ja hyvinvoivilta. 

Tuotetiedot
Phyto
P0009

Tietolomake

Hiustyyppi
Curly Girl
Kuivat hiukset
Käyttöohje

Levitä hoitoöljyä kuiviin hiuksiin, ennen shampoopesua.

Jätä vaikuttamaan hiuksiin 10 minuutiksi tai pidempään, riippuen hiustesi huokoisuudesta. Voit jättää hoitoöljyn myös yön yli hiuksiin.

Huuhtele hyvin ja pese shampoolla.

Ainesosat

Zea Mays (Corn) Germ Oil. Zea Mays (Corn) Oil. Squalane. Camellia Oleifera Seed Oil. Parfum / Fragrance. Pongamia Glabra Seed Oil. Ovum Oil / Egg Oil / Huile D´Oeuf. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. Glycine Soja (Soybean) Lipids. Tocopherol.

Arvostelut