Phyto HUILE D’ALÈS on 60-luvulla kehitetty kosteuttava öljyhoito, joka luotiin pelastamaan vaalennuksen vaurioittamia hiuksia. Höyhenenkevyt öljy sisältää kymmentä eri eteeristä öljyä, jotka kosteuttavat, pehmentävät ja ravitsevat kuivia ja elottomia hiuksia. Hiukset ovat elvytetyt ja eloisat, ja hiusten kimmoisuus palautuu.

P5202
Phyto
Kuvaus

Phyto HUILE D’ALÈS on 60-luvulla kehitetty kosteuttava öljyhoito, joka luotiin pelastamaan vaalennuksen vaurioittamia hiuksia. Höyhenenkevyt öljy sisältää kymmentä eri eteeristä öljyä, jotka kosteuttavat, pehmentävät ja ravitsevat kuivia ja elottomia hiuksia. Hiukset ovat elvytetyt ja eloisat, ja hiusten kimmoisuus palautuu.

Suositellaan käytettäväksi ennen värjäystä tai värjäyksen aikana hiusten ja päänahan suojaamiseksi kuivuudelta ja ärsytykseltä.

Tuotetiedot
Phyto
P5202

Tietolomake

Hiustyyppi
Curly Girl
Vaurioituneet hiukset
Värjätyt hiukset
Käyttöohje

Riko ampullin “kaula” ja kaada sisältö pakkauksen mukana tulevaan suihkepulloon.

 

Suihkuta 1 annospullo kerran viikossa kuiviin hiuksiin, ennen shampoopesua.

Hiero hiuksien pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 10-30 min. Huuhtele ja pese hiukset shampoolla.

Voit myös suojata hiuspohjasi öljyllä ennen värjäystä tai lisätä öljyn hiusväriin tuomaan lisää kiiltoa.

Ainesosat

Calendula Officinalis Flower Extract, Peg-35 Castor Oil (Dérivé D'huile De Ricin), Sodium Lauroyl Oat Amino Acids (Dérivé D'acides Aminés D'avoine), Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein (Dérivé D'acides Aminés De Blé), Salvia Officinalis (Sage) Oil (Sauge), Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil (Citron), Rosmarinus Officinalis ( Rosemary) Leaf Oil (Romarin), Juniperus Communis Fruit Oil (Baie De Geniévre), Zea Mays (Corn) Oil (Huile De Germe De Maïs), Vinegar / Acetum, Limonene, Citral, Beta-Carotene, Water /Aqua, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone

Arvostelut