Phyto PHYTOSQUAM Puhdistava hilseshampoo 200ml

Phyto PHYTOSQUAM Puhdistava hilseshampoo poistaa tehokkaasti hilsettä ja likaa helposti rasvoittuvista hiuksista. Shampoon mustan pippurin uute ja Guyana puu puhdistavat hiuspohjaasi ja estävät hilseilyä. Pagodipuun uute korjaa ja vahvistaa ihon suojakerrosta.

Puhdistavat ja ärsytystä vähentävät ainesosat vähentävät öljyn muodostumista ja rauhoittavat päänahkaa ja kutinaa. Hiuspohja on rauhoitettu ja hiuksista tulee kuohkeat ja sileät.

P358
Phyto
20,80 €
8,32 € Säästä 60%
Sisältää alv:n
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Phyto PHYTOSQUAM Puhdistava hilseshampoo poistaa tehokkaasti hilsettä ja likaa helposti rasvoittuvista hiuksista. Shampoon mustan pippurin uute ja Guyana puu puhdistavat hiuspohjaasi ja estävät hilseilyä. Pagodipuun uute korjaa ja vahvistaa ihon suojakerrosta.

Puhdistavat ja ärsytystä vähentävät ainesosat vähentävät öljyn muodostumista ja rauhoittavat päänahkaa ja kutinaa. Hiuspohja on rauhoitettu ja hiuksista tulee kuohkeat ja sileät.

Tuotetiedot
Phyto
P358

Tietolomake

Hiustyyppi
Hilse
Rasvoittuvat hiukset
Käyttöohje

Levitä shampoo kosteaan tukkaan ja vaahdota. Huuhtele. Toista vaahdotus ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Käytä 2-3 kertaa viikossa neljän viikon ajan. PHYTOSQUAM puhdistava shampoo sopii säännölliseen käyttöön hilseilyn estämiseksi.

Ainesosat

Chelidonium Majus Extract (Extraction de Chélidone), Water (Aqua)(Constitutive des Matières Premières), Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betain (Dérivé d'Huile de Coco), Decyl Glucoside, Inulin (Extrait de Chicorée), Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Sodium Cholride, Disodium Cocamphoacetate (Dérivé d'Huile de Coco), Capryloyl Glycine, Propanediol (Dérivé de Maïs), Gentiana Lutea Root Extract (Gentiane) Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Taraktogenos Kurzii Root (Huile de Chaulmogora), Sodium Shale Oil Sulfonate, Panthenol, Provitamine B5, Glycerin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil (Arbre à Thé), Sodium Phytate (Dérivé de Maïs), Juniperus Oxycedrus Wood Oil (Bois de Cade), Melaleuca Leucadendron Cajeput Oil (Cajeput), Mentha Piperita (Peppermint) Oil (Menthe), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil (Romarin) Sophora Japonica Flower Extract, Piper Nigrum (Pepper) Fruit Extract (Poivre Noir), Sodium Benzoate, Inga Alba Bark Extract, Triethanolamine, Sodium Lauroyl Lactylate, Polyquaternium-22, Butylene Glycol, Methylchloroisothiazolinone, Potassium Sorbate, Methylisothiazolinone, Hydrogenated Palm Glycerides Citratre, Tocopherol. Botanical origin.

Arvostelut