Patchology Best In Snow -naamiosetti käsille ja jaloille sisältää lämmittävän käsinaamion sekä kosteuttavan jalkanaamion.

BIS
Patchology
Kuvaus

Patchology Best In Snow -naamiosetti käsille ja jaloille sisältää lämmittävän käsinaamion sekä kosteuttavan jalkanaamion.

PERFECT TEN -naamiokäsineet:

Kaipaavatko kätesi hieman lempeyttä? Nämä kookoksiset naamiokäsineet ovat pullollaan ravitsevia yhdistelmiä rasvahapporikkaita rasvoja ja öljyjä sekä antioksidanttipitoista E-vitamiinia ja kosteuttavia hedelmäuutteita, jotka lämpenevät ylelliseksi hemmotteluhoidoksi käsillesi. 

Käyttö: Avaa pakkaus ja taittele naamiokäsineet auki. Laita käsineet kuiviin, puhtaisiin käsiin ja sulje käsineiden suut mukana tulevalla tarralla. Rentoudu ja anna vaikuttaa 10 minuuttia tai niin kauan kuin haluat. Käsineet muodostavat lämpöeristeen, joka estää ihon lämmön karkaamista hoidon aikana. Poista käsineet ja hiero ylimääräinen voide ihoon. Ei tarvitse huuhdella.

BEST FOOT FORWARD -naamiosukat. 

Anna jalkojesi tehohoitoa näillä pehmentävillä ja elvyttävillä naamiosukilla. Innovatiiviset eristetyt sukat auttavat sinua saavuttamaan ihanteellisen mukavuustasosi käyttäen samaa teknologiaa kuin avaruuspeitteissä, joka lukitsee kosteuden sisäänsä ja virkistää ahkerat jalat vain kymmenessä minuutissa. 

Käyttö: Avaa pakkaus ja taittele naamiosukat auki. Aseta kuivat ja puhtaat jalat sukkiin ja sulje sukkien suut mukana tulevilla tarroilla. Rentoudu ja anna vaikuttaa 10 minuuttia tai niin kauan kuin haluat. Poista naamiosukat ja hiero ylimääräinen voide ihoon. Ei tarvitse huuhdella.

Tuotetiedot
Patchology
BIS

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut