On treffien aika, sohvasi kanssa! Hemmottele itseäsi suosikkituotteillamme ja rentoudu, niin sinä ja ihosi olette taas valmiita uuden jakson alkuun. Upea Patchology Night In Kit Limited Edition -pakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset kokonaisvaltaiseen hemmotteluun! 

818262021707PO
Patchology
30,00 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

On treffien aika, sohvasi kanssa! Hemmottele itseäsi suosikkituotteillamme ja rentoudu, niin sinä ja ihosi olette taas valmiita uuden jakson alkuun. Upea Patchology Night In Kit Limited Edition -pakkaus sisältää:

Posh Peel Pedicure: Ylelliset kuorintasukat uudistavat jalkojen ihoa tehokkaiden AHA- ja BHA-happojen avulla. Kasvipohjaiset glykoli-, salisyyli-, maito- ja sitruunahappo toimivat yhdessä, uudistaen jalkojen ihoa ja nopeuttaen solujen uudistumista sekä kuolleen ihosolukon irtoamista. Ihon uusiutuminen ja kuolleen ihosolukon irtoaminen tapahtuu 3-7 päivän jälkeen kuorintasukkien käytöstä ja tuloksena on kauniit ja pehmeät jalat, jotka pysyvät upeina pitkään. 

- Just Let It Glow Sheet Mask: Heleyttävä kangasnaamio kaikille ihotyypeille, etenkin samealle iholle.

- Perfect Ten Self-Warming Hand and Cuticle Mask: Kaipaavatko kätesi hieman lempeyttä? Nämä kookoksiset naamiokäsineet ovat pullollaan ravitsevia yhdistelmiä rasvahapporikkaita rasvoja ja öljyjä sekä antioksidanttipitoista E-vitamiinia ja kosteuttavia hedelmäuutteita, jotka lämpenevät ylelliseksi hemmotteluhoidoksi käsillesi. Naamiokäsineissä on käytetty samaa eristeteknologiaa kuin avaruuspeitteissä, heijastava kangas muodostaa lämpöeristeen estämällä ruumiinlämpöä karkaamasta, jolloin naamion tehoaineet imeytyvät paremmin elvyttäen kuivaa ja hilseilevää ihoa. Jopa toivottoman kuivat kädet saavat kokea dramaattisen muutoksen ihon tuntuessa hoidon jälkeen vauvanpehmoiselta.

- Chill Mode Eye Gels Single: Rauhoittavat naamiolaput silmänalusille stressin merkkeihin.

- Illuminating Eye Gels Single: Naamiolaput silmänalusille väsymyksen merkkeihin.

- Hydrating Lip Gel Single: Kosteuttavat huulinaamiolaput.

Tuotetiedot
Patchology
818262021707PO
Arvostelut