Loman tarpeessa? Luultavasti ihosi kaipaa myös lomaa ja hemmottelua! Varaa lomamatka ja pakkaa Patchology On The Fly Kit -tehopakkaus mukaasi! Pakkaus sisältää neljä erilaista naamiota, joilla palautat kasvoillesi sen luonnollisen hehkun ja hyvinvoinnin. 

OTFLYPOIST
Patchology
14,90 €
11,92 € Säästä 20%
Sisältää alv:n
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Loman tarpeessa? Luultavasti ihosi kaipaa myös lomaa ja hemmottelua! Varaa lomamatka ja pakkaa Patchology On The Fly Kit -tehopakkaus mukaasi! Pakkaus sisältää neljä erilaista naamiota, joilla palautat kasvoillesi sen luonnollisen hehkun ja hyvinvoinnin. Setti sisältää kaksi naamiota kasvoille; kosteuttavan ja kirkastavan, sekä kosteuttavan huulinaamion ja silmänympärysnaamion. Kokeile käyttää settiä jo lentokoneessa, jolloin jet lagista ei ole tietoakaan!

Patchology On The Fly Kit sisältää:

FLASHMASQUE HYDRATE -kangasnaamio:

Älä anna kuivuuden lannistaa. Helli kuivaa, kosteusköyhää tai väsähtänyttä ihoa hyaluronihapolla, B%-vitamiinilla ja betaiinilla. On kuivan ihon syynä sitten talven ankaruus tai kesän porotus, auttaa Hydrate FlashMasque viiden minuutin kangasnaamio tuomaan iholle tulvahduksen sen kaipaamaa helpotusta ja kosteutusta.

 

FLASHMASQUE ILLUMINATE -kangasnaamio:

Ei ole mitään syytä hohdottomuuteen. Tuo apua tuovia raaka-aineita kuten C-vitamiinia, lakritsiuutetta ja greipinsiemenuutetta suoraan ihoosi. Suunniteltu tasoittamaan ihonsävyä ja luomaan tervettä hehkua, tämä naamio tuo uutta eloa ihoosi.

 

FLASHPATCH REJUVENATING EYE GELS -silmänympärysnaamio:

Turvotus. Väsymys. Kuivuus. Nämä silmänalusnaamiolaput ovat nopea apu väsyneille silmille, niiden sisältämä kofeiini, kollageeni ja muut tehoaineet voivat saada vain viidessä minuutissa sinut näyttämään siltä että olisit nauttinut täysistä yöunista. Biohajoavat naamiolaput pysyvät paikallaan ja auttavat tehoaineita imeytymään sinne missä niitä eniten tarvitaan, lisäksi laput ovat viilentäviä, rauhoittavia ja virkistäviä, mikä ihana lisä tälle täydelliselle virkistykselle.

 

FLASHPATCH HYDRATING LIP GELS -huulinaamio:

Kosteuta nopeasti kuivat huulet tai valmistele ne suosikki huulipunaasi varten näillä kevyillä biohajoavilla hydrogeelinaamioilla. Viiden minuutin naamiohoito tarjoaa huulille niiden kaipaaman kosteutuksen sekä tehoaineita kuten peptidejä, jotka parantavat huulten elastisuutta, rauhoittavaa vihreää teetä ja niasiiniamidia, joka estää kosteuden haihtumisen iholta.

Tuotetiedot
Patchology
OTFLYPOIST
Arvostelut