Ihastuttava tuotepakkaus sisältää kolme ihastuttavaa Organic Shop Raspberry & Acai -sarjan tuotetta. Tuotteet on valmistettu 98 % luonnollisista ainesosista ja niillä on luonnonkosmetiikan Cosmos Natural -sertifikaatti. Pakkaus sisältää shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion. 

OS001
Organic Shop
Kuvaus

Ihastuttava tuotepakkaus sisältää kolme Organic Shop Raspberry & Acai -sarjan tuotetta. Tuotteet on valmistettu 98 % luonnollisista ainesosista ja niillä on luonnonkosmetiikan Cosmos Natural -sertifikaatti.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

  • Organic Shop Raspberry & Acai Volumising Shampoo (280 ml) antaa hiuksillesi runsaasti tuuheutta ja volyymia. Luonnonmukainen vadelma sisältää runsaasti C-vitamiinia, ja se jättää hiukset kiiltäviksi ja helposti kammattaviksi. Luonnonmukainen acai-marja puolestaan auttaa vahvistamaan hiuksia A-, E- ja B-vitamiinien avulla. Shampoo puhdistaa tehokkaasti lian ja ylimääräisen rasvan hiuksista, jättäen ne kimmoisan ja paksun tuntuisiksi.
  • Organic Shop Raspberry & Acai Volumising -hoitoaine (280 ml) antaa hiuksillesi runsaasti tuuheutta ja volyymia ja jättää hiukset kiiltäviksi ja helposti kammattaviksi. Luonnonmukainen acai-marja jättää hiukset kimmoisiksi, tuuheiksi ja paksun tuntuisiksi.
  • Organic Shop Raspberry & Acai Volumising -hiusnaamio (250 ml) tehohoitaa hiuksiasi ja antaa niille runsaasti tuuheutta ja volyymia. 
Tuotetiedot
Organic Shop
OS001

Tietolomake

Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
COSMOS NATURAL
Arvostelut