Virkistävä ja kevyt meikinkiinnityssuihke. OFRA Makeup Fixer -tuotteen ansiosta meikkisi pysyy suojassa ohuen, näkymättömän kerroksen ansiosta, joka tuntuu mukavalta ja kosteuttaa samalla ihoasi.

Alkoholiton tuote sisältää aloe veraa, kamomillauutetta ja E-vitamiinia. Se suojaa ihoasi ulkoisilta haittatekijöiltä, jotka aiheutuvat esimerkiksi epäpuhtauksista ja lämpötilan vaihteluista. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

2782OF
Ofra Cosmetics
Kuvaus

Virkistävä ja kevyt meikinkiinnityssuihke, joka saa kaikenlaiset meikit pysymään paikallaan ja pidentää niiden kestävyyttä myös ääriolosuhteissa. OFRA Makeup Fixer -tuotteen ansiosta meikkisi pysyy suojassa ohuen, näkymättömän kerroksen ansiosta, joka tuntuu mukavalta ja kosteuttaa samalla ihoasi.

Alkoholiton tuote sisältää aloe veraa, kamomillauutetta ja E-vitamiinia. Se suojaa ihoasi ulkoisilta haittatekijöiltä, jotka aiheutuvat esimerkiksi epäpuhtauksista ja lämpötilan vaihteluista.

Vinkki sinulle, jolla ei ole aikaa makeup touch -upeihin: Suihkuta Makeup Fixer -tuotetta kasvoille ja käytä apuna servettiä, taputtaen sillä ihoa varovasti. Levitä sitten hieman puuteria iholle aikaansaadaksesi tasaisen ja sametinsileän lookin iltaa varten.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

Tuotetiedot
Ofra Cosmetics
2782OF

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Arvostelut