Natura Siberica Anti-OX Wild Blueberry Super Hydrating Eye Patch-Effect Mask on kosteuttava silmänympärysnaamio. Se kosteuttaa tehokkaasti, tasoittaa ihon sävyä ja parantaa ihon joustavuutta silmänympärysalueella. Samalla se virkistää, poistaa väsymyksen merkkejä ja turvotusta sekä häivyttäen tummia silmänalusia. Tuote on 100 % vegaaninen.

8113E
Natura Siberica
Kuvaus

Natura Siberica Anti-OX Wild Blueberry Super Hydrating Eye Patch-Effect Mask on kosteuttava silmänympärysnaamio. Se kosteuttaa tehokkaasti, tasoittaa ihon sävyä ja parantaa ihon joustavuutta silmänympärysalueella. Samalla se virkistää, poistaa väsymyksen merkkejä ja turvotusta sekä häivyttäen tummia silmänalusia.

Hyaluronihappo on tehokas ihon kosteuden sitoja, joka ehkäisee pienten juonteiden muodostumista. Kasviperäinen elastaani parantaa ihonsävyä ja elastisuutta, jättäen ihon kiinteämmän tuntuiseksi ja nuoremman näköiseksi.

Tuote on 100 % vegaaninen.

Tuotetiedot
Natura Siberica
8113E

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Ainesosat
Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Hydrolyzed Rice Protein, Vaccinium Myrtillus Fruit WaterH, Vaccinium Vulcanorum Fruit ExtractWH, Sambucus Nigra Flower Extract*, Aralia Mandshurica Leaf/Stem Extract*, Salvia Officinalis Leaf Extract*, |Rhododendron Adamsii Leaf/Stem ExtractWH, Bidens Tripartita Flower/Leaf/Stem WaterWH, Sodium Hyaluronate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-6 Oleate, Sodium Surfactin, Menthyl Lactate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Ethylhehylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 28440, CI 16035.
Arvostelut