Natura Siberica  Sauna & Spa Natural Siberian Foot Butter on ravitseva jalkavoide kuiville ja kovettuneille jalkapohjille. Tuotteella on luonnonkosmetiikan ICEA-sertifikaatti. Sauna & Spa -linja on erityisesti kehitetty yhdistettäväksi rentouttavaan saunahetkeen. Saunan lämmössä ihohuokoset avautuvat ja iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Luonnolliset aktiiviaineet pääsevät näin täyteen potentiaaliinsa, samalla tarjoten ihanan aromaterapeuttisen kokemuksen.

0499E
Natura Siberica
Kuvaus

Natura Siberica  Sauna & Spa Natural Siberian Foot Butter on ravitseva jalkavoide kuiville ja kovettuneille jalkapohjille.

Hemmottele itseäsi kotona spa-tunnelmassa. Hengitä eteerisen öljyn tuoksua. Tunne silkkinen kosketus ihollasi. Tuotteen sisältämä palsamiköynnös suojaa ihoa ja stimuloi aineenvaihduntaa. Seetrin öljyssä on arvokkaita rasvahappoja ja antioksidantteja, jotka nuorentavat ja parantavat ihon joustavuutta. Laventelilla on ihoa uudistavia ominaisuuksia, joiden ansiosta se auttaa parantamaan halkeamia, kovettumia ja muita ihovaurioita. 

Tuotteella on luonnonkosmetiikan ICEA-sertifikaatti. Sauna & Spa -linja on erityisesti kehitetty yhdistettäväksi rentouttavaan saunahetkeen. Saunan lämmössä ihohuokoset avautuvat ja iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Luonnolliset aktiiviaineet pääsevät näin täyteen potentiaaliinsa, samalla tarjoten ihanan aromaterapeuttisen kokemuksen.

Tuotetiedot
Natura Siberica
0499E

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
ICEA NATURAL
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Hierotaan kevyesti jalkojen puhtaalle kuivalle iholle.
Ainesosat
Aqua, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Cetyl Palmitate, Stearic Acid, Palmetic Acid, Butyrospermum Parkii Butter*, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Citrus Medica Limonum Peel Oil*, Tocopherol, Lavandula Angustifolia Oil*, Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Achillea Asiatica ExtractWH, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Aquilegia Sibirica ExtractWH, Geranium Sibiricum ExtractWH, Pinus Sibirica Needle ExtractWH, Benzyl Alcohol, Glyceryl Undecylenate, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**.
Arvostelut

Voisit tykätä myös