Raikkaan ja pirteän sitruksen tuoksuinen Murumuru Feel Good -suihkugeeli on täydellinen tapa aloittaa päivä ja rauhoittua illan tullen. Koska haluamme sinulle vain parasta, lisäsimme suihkugeeliin runsaasti kosteuttavia aktiiviaineita, kuten sokerijuurikkaasta saatavaa kosteuttavaa betaiinia ja kosteustasapainosta huolehtivaa puna-apilauutetta. Tuote on valmistettu Helsingissä. Tuote on 100% suomalainen ja cruelty free.

MM-02-035-200
Murumuru
Kuvaus

Raikkaan ja pirteän sitruksen tuoksuinen Murumuru Feel Good -suihkugeeli on täydellinen tapa aloittaa päivä ja rauhoittua illan tullen. Koska haluamme sinulle vain parasta, lisäsimme suihkugeeliin runsaasti kosteuttavia aktiiviaineita, kuten sokerijuurikkaasta saatavaa kosteuttavaa betaiinia ja kosteustasapainosta huolehtivaa puna-apilauutetta. Ihoidenttinen Sodium PCA kosteuttaa ihoa tehokkaasti, ja betaiini rauhoittaa ihoärsytystä sekä ehkäisee ihon kuivumista. Tuote on valmistettu Helsingissä. Tuote on 100% suomalainen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Murumuru
MM-02-035-200

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
FI-Natura
Leaping Bunny
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä kostealle iholle ja huuhtele vedellä.
Ainesosat
qua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Trifolium Pratense Extract, Sodium PCA, Betaine, Phenethyl Alcohol, Sodium Chloride, Lactic Acid, Parfum (Natural), Limonene, Citral
Arvostelut